dissabte, 1 de juny del 2013

MIKEL LAUKI + EDU COMELLES (29-06-2013)



 29-06-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Socis/Sòcies: 3 Euros
No socis/sòcies: 4 Euros

MIKEL LAUKI + EDU COMELLES

------------------------------------------

Mikel Lauki
Lauki és simetria embolcallant, espirals cap interioritats fredes, inarticulables, l'Antàrtida del cor. mandala de gèlides arestes, com un cristall de gel, capturat microscòpicament nanosegons abans que es fongui. Xarxes cristal • lines de microsons i glitch, sons computeritzats, estructures rítmiques gairebé mecàniques, constants, que cobren ànima i es trenquen en entrar en contacte amb la malenconia analògica de la corda fregada. La inevitable fragilitat de la neu gelada en un dia de sol hivernal.





Edu Comelles
Edu Comelles treballa des de l'any 2006 en composició sonora. Els seus treballs han estat publicats per diversos segells discogràfics de lliure distribució, com ara Resting Bell (Berlín), Test Tube (Portugal), Impulsive Habitat (Portugal) o Audiotalaia (España). A participado en festivales en Estocolmo, Viena, Madrid, México, Edimburgo, Valencia y Barcelona. Portant al directe el seu projecte personal Cello + Laptop en col • laboració amb Sara Galán. Projecte amb el qual, al juny actuarà al Festival Sónar de Barcelona.

Actualment es troba involucrat en diversos projectes artístics individuals i col • lectius que entren en relació directa amb el paisatge sonor i la composició. Va ser també el coordinador del Cicle de Música Experimental Herzios!
A la Clínica Mundana (València) dirigeix el segell d'experimentació sonora Audiotalaia i la plataforma de difusió LEA Edicions en col • laboració amb Juanjo Palacios, centrada en enregistraments de camp. Actualment i al costat de Carlos Flores dirigeix el certamen d'art sonor i músiques estranyes Off_herzios que itinera per diverses galeries d'art contemporani de la Ciutat de València

http://www.educomelles.com/about.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada