dilluns, 23 de setembre del 2013

RETIRADA + MATEÓLIKA (5-10-2013)



Dissabte, 5-10-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

RETIRADA + MATEÓLIKA

********

MATEÓLIKA
Mateólika recorre carrers, places, locals, ateneus, centres socials i una infinitat de llocs al voltant del món des del 2007.
Projectant en les seves cançons un missatge crític i àcid de la societat, que barrejat amb l'humor pretén treure la punta a tot el que s'estableix com a políticament correcte.
En gener 2013 surt el primer CD del punkautor de nom " La Matanza de la Rumba "un primer treball que resumeix sis anys de ruta ininterrompuda i que fa arribar la seva música de Barcelona a Los Angeles.



RETIRADA
Albert és el guapo del grup i Dani es llença contra els cotxes aparcats quan va borratxo.
Junts som cervell, múscul i cor de Retirada!

Després d'anys en això de la música, se'ns van inflar una mica i vam decidir deixar-nos de tonteries, passant-ho el millor possible i fent gaudir a qui ens escolti, sobretot durant el nostre explosiu directe.
A la nostra música fem servir una guitarra, una bateria i distorsió, tot assaonat amb instint i una mica de mala hòstia. Ah! i flanger, mai hi ha prou flanger.

Després d’un any vam decidir gravar rollo DIY i ho hem ajuntat
en el que és el nostre primer àlbum, EP o subjecte. Nosaltres li hem anomenat: "La primera piedra", aquest conté 8 temes plens de ràbia i una mica de mala hòstia.
A dia d'avui tenim unes quantes cançons noves, així que la diversió està assegurada!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada