divendres, 20 de setembre del 2013

XAVIERUGA + JORDI PELACH (04-10-2013)

Encetem la nova temporada musical al Forn!!!



Divendres, 04-10-2013 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les  19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

XAVIERUGA + JORDI PELACH

*******

  
 XAVIERUGA
Xavier Lizana, nom real d’aquest cantautor barceloní, comença a tocar la guitarra i a compondre fa relativament poc temps, després d’escoltar el disc Alegria d’Antònia Font i sobretot de llegir les lletres de Joan Miquel Oliver. La possibilitat de relatar una història original en aproximadament tres minuts i d’acompanyar-la de música pop el porta a escriure una vintena de cançons que primer presenta darrere el nom de Xavioruga, després en formació com a Urugues i, actualment, com a Xavieruga.

El seu primer disc “JO QUE SE, ES DIUEN TANTES COSES!”, íntegrament cantat en català, sorprèn per l’originalitat de les seves lletres i pel seu estil senzill i proper al pop contemporani. Es presenta en format acústic i acompanyat d’unes bases pregravades en algunes cançons o acompanyat de Sílvia Martínez-Quintanilla a les veus, Tomàs Ors a la bateria i Adrià Faura al baix.





JORDI PELACH 
Cançó d'autor pop d'influències eclèctiques i ànima independent. El millor que s'ha dit de Jordi Pèlach és que aconsegueix destacar i instaurar un discurs propi, que va per lliure, dins la música d'autor catalana. Es tracta d'una veu madura que no deixa indiferent, una passió arrelada en la quotidianitat que transmet reflexions profundes i transporta a un univers poètic, sense oblidar la diversió i la sàtira. Acompanyat de Marta Rosell a la flauta travessera, els seus concerts trenquen amb el mite del cantautor avorrit, amb molta interacció amb el públic i un regust atemporal, combinant l'amor per la música artesana i una actitud marcadament indie. Musicalment es perceben les influències europees i anglosaxones, de jacques brel a radiohead sense complexes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada