dilluns, 17 de novembre del 2014

AYANKOKO + JACO + BANDWIDTH


 Dissabte, 22-11-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 4 Euros

AYANKOKO + JACO + BANDWIDTH

********

AYANKOKO
Amb més de 45 treballs editats a través de la xarxa a Espanya, UK, Alemanya, Mèxic, Rússia, França i al seu propi segell Ayanrecords. Ha desenvolupat el seu art des de 2004 a través de la xarxa i utilitzant la llicència Creative Commons i altres llicències obertes.
La seva música va des del noise a l’ambient passant per l’abstracció, drones, minimal, DIY electrònica, improvisació i producció.




*******


BANDWIDTH
Bandwidth és Mathieu Garrouste (Paris) i David Vilayleck (Perpinyà). Mathieu Garrouste, sempre a la recerca de nous materials sonors, el seu procés de formació autodidacta el porta a fer servir reproductors de cassets, tocadiscs, guitarres i percussions de manera diferent al seu ús tradicional per crear textures sonores basades en cracking, feedback, no-input, etc. usant un doble filtre analògic (Sherman). Ha col·laborat amb Ayankoko, Calleja Mathieu, Vicente Hugues, Juan Matos Capote, Javier López, Gauguet Bertrand, Sébastien Branche, inciso D, Lasfargues Fanny, DDJ, el conde Richard, Jäger Gerri, Mitsuaki Matsumoto, Laurent Rodríguez, etc ..


*******


JACO
Jaco és la màscara artística de Larry Rodríguez, membre de la disquera i promotora barcelonina Detakon i component de bandes tan sui generis com Isards o Ojos sin Rostro. Després de cuinar el projecte a foc lent durant més d'un lustre amb meticuloses cançons d'orfebreria d'estudi, ara debuta per fi en directe amb un set compost per velles i noves composicions, en les quals es pot veure el seu calidoscòpic ús de mètodes usats per la bass music anglesa, la cançó i el hip hop, però també el seu gust per la corrosió industrial, pels elements no-musicals i el seu profund amor per la imatgeria cinematogràfica. El resultat final és imprevisible i magnètic, i desafia de front les classificacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada