dijous, 13 de novembre del 2014

Tallers musicals per gaudir plegats pares, mares i infants


Dirigit per en Plácido


Inscripció: ecosbcn@gmail.com  
 
El 22 de Novembre 2014
de les 11:00 a 12:00 hores
 

Contribució: 2 Euros/nena-nen
 
Cal fer-se sòcia/soci
Places limitades!!

Amb aquest taller pretenem que els nens i les nenes d’entre 3 i 10 anys, conjuntament amb els pares i/o mares aprenguin a sentir, expressar, crear i divertir-se mitjançant la música.
La metodologia es basa en un aprenentatge lúdic, realitzat, sempre, en grup per tal de fomentar la companyonia i desfer-se de les pors davant del públic o la gent, així com fomentar actituds com parar atenció, escoltar i el respecte vers la resta.
En aquest taller els infants, els pares i les mares s’impregnaran de la música i descobriran el so mitjançant la dansa, el cos com a instrument i els instruments de percussió.

Objectius:
 

L’objectiu principal del taller és que les criatures tinguin un contacte agradable amb la música i amb els seus pares i mares, basat en l’experimentació pràctica, la diversió i el contacte directe amb instruments. Al promoure un contacte mancat de pressions i exigències facilitarem que els alumnes desenvolupin la seva musicalitat interna, la seva capacitat d’expressió, d’improvisació i de creació alhora que estableixen una relació sana i constructiva amb la música i els seus progenitors
Col·labora:
COL·LECTIU CHIM PUN
ATENEU POPULAR DE VALLCARCA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada