dilluns, 15 de febrer del 2016

Enfrontament #004: FERRAN BESALDUCH vs. JOMA



Dissabte, 20 de Febrer 2016 L'Antic Forn de Vallcarca
A les 19:30 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros

FERRAN BESALDUCH vs. JOMA

**********


JOMA
Josep Maria Rius i Ortigosa, més conegut com pel seu pseudònim Joma (Barcelona, 1954) és un dibuixant barceloní.
Va estudiar a l'Escola d'Arts i Oficis. A la universitat, es va llicenciar en periodisme i diplomar en història. Ha treballat per a diversos diaris, com Tele/eXpres i el Diari de Barcelona i per diverses publicacions periòdiques, com Cavall Fort, El Jueves o Serra d'Or, entre d'altres. També il·lustra llibres per a diverses editorials


***********


FERRAN BESALDUCH
Inicia els estudis de Música moderna i clàssica amb Ricard Roda i Carles Vecino. Realitza estudis Superiors de saxo amb els professors Iwan Roth, Carola Cuypers i Francisco Roy. Amplia estudis per perfeccionar tècniques contemporànies amb Radek Knop al CNR de Perpignan. També ha treballat amb Claude Delangle, Eric Devallon, Manuel Miján, Jean Marie Londeix i Marie-Bernadette Cherrier. Posteriorment reprèn els estudis del jazz amb en Martí Serra i realitza un postgrau amb Eladio Reinón a l’ESMUC. En els últims anys aprofundeix en la recerca de noves sonoritats, l’improvisació lliure, experimental i intuïtiva, i destacar el curs de Soundpainting amb Walter Thompson (Bellaterra 2013), de Dansa amb Cesc Gelabert (Esmuc 2014) i d’improvisació lliure amb Mats Gustafsson (Sirga-Flix 2014).
Ha estat premiat en diferents concursos: Arjau, Clàssica als Parcs de Barcelona, Concurs Internacional de saxo de Tarragona.
Actualment forma part de diferents formacions de jazz, clàssica i sobretot de música experimental i free jazz, realitza gravacions per al segell Discordian Records i és especialista en els saxos extrems baix i sopranino.
Col·labora regularment amb artistes d’altres disciplines com ballarins, escultors, poetes (destacar el projecte amb Marçal Font), i cinema ( a destacar “Tots volem el millor per a ella” de Mar Coll).
És professor a l’Escola de Música i Conservatori Josep M.Ruera de Granollers i a l’Escola de Música de Sant Adrià Benet Bails.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada