diumenge, 21 de febrer del 2016

TRAZON TECIB + LOGICAL DISORDER



 Dissabte, 26 de Febrer 2016 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:30 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sócies/socis: 5 Euros

TRAZON TECIB + LOGICAL DISORDER

 *******


TRAZON TECIB
Trazon Tecib és un dels noms sota del qual treballa Fermín Durán des de principis dels 90 per signar part dels seus projectes en solitari i també ha estat el seu àlies com a component d'Arcos de Nepal.
Tot i que el projecte en solitari anomenat Trazon Tecib inicialment estava destinat a ser utilitzat únicament per a projectes realment "rars" i els més radicals, ha estat signant algunes gravacions "comercials".
A partir d'ara, la seva idea és continuar utilitzant aquest nom per a qualsevol treball en solitari , això també inclou al seu paper actual a Arcos de Nepal.

Trazon Tecib (Tecib) en els darrers 2 anys ha tornat a l'escena, arran de les re-edicions publicades de treballs anteriors com G.O.S. "Stimulation" i "Archive tapes 94-96" i Trazon Tecib "Let 's start again" tant per Wet Dreams com per Música Dispersa Records, la seva tornada a Arcos de Nepal a 2014 va coincidir també amb l'edició del CD recopilatori d'aquesta banda "El final de la era industrial "a Novak Records. En aquest moderna etapa, ha editat temes per als recents recopilatoris de Self "The past is now part of my future" i Novak "A Novak product" tots dos del 2015 i ha fet unes remescles per als nous CD de Commando Suzie i Des Ames Libres . Actualment està preparant temes per al seu pròxim CD també per Novak i alguns projectes més, a part de la incorporació d'audiovisuals en els seus directes. Electrònica personal, experimental, hipnòtica, psicodèlica, sorollista i a estones ballable.
Per tant, bàsicament, el que vol dir és que darrere de Trazon Tecib només hi ha ambicions artístiques.



********


 LOGICAL DISORDER
Logical Disorder és el malnom que Javier Barrero utilitza per donar a conèixer els seus sentiments de paranoia, el totalitarisme i la resistència a la desesperança. Format en l’escena dels netlabels i lluny dels corrents comercials, practicant una mena de brillant IDM postindustrial decorat amb melodies èpiques. La seva música ha estat editada pel top de les discogràfiques de l'escena subterrània.

El seu punt de vista sobre la música és de doble cara. A la primera, hom és transportat per un espectre de llum visible que cerca la tranquil·litat, igual que la del viatger somiador. L'altra resulta ser més complexa i es desenvolupa com una barreja de maquinària industrial amb una ment torturada i decadent.
Balancejant entre la foscor i la llum, Logical Disorder té com a objectiu discutir la identitat, l'alienació, la corrupció política, l'amenaça religiosa i d'alguna manera la d'un món en el qual cada vegada som més dependents de les màquines per poder treballar i viure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada