dissabte, 9 d’abril del 2016

SARA PINHEIRO + ANGEL FARALDO



Dissabte, 16-04-2016 LAntic Forn de Vallcarca
A les 19:30 hores
Sòcies/Socis: 4 Euros
No sòcies/socis: 5 Euros

SARA PINHEIRO + ANGEL FARALDO

*******


SARA PINHEIRO
"Something to hold onto" pertany a una sèrie d'estudis del projecte "acousmatic foley". Una de les idees principals és entendre el so com un actor. D'aquesta manera, l'obra explora un intent de fer que un so determinat pugui semblar-se a molts altres. Al gravar un objecte a l'escenari i reproduir-lo en directe; aquest so pren altres formes, buscant produir altres suggeriments a més de les percebudes originalment.

Per a Rob Waele (2006), el projecte "Intención / Recepción", que estudia la relació entre oient i sons, la capacitat i disponibilitat de l'oient per formular una comprensió del que està passant, tenint en compte la informació que disposa d'avançament. Per aquesta raó, l'obra comença per establir visualment l'origen d'aquest so a fi d'establir la referència "be beld"


******

ANGEL FARALDO
Àngel Faraldo (Ferrol, 1980) és un músic compromès amb la creació, la promoció i l'ensenyament de la música experimental. Actiu com a compositor i improvisador, la seva obra es completa amb instal·lacions sonores, accions site-specific i disseny de so per a dansa i òpera. Està interessat en l'exploració sistemàtica de processos que maximitzen recursos mínims, com es materialitza en el seu cicle The Feedback Study Series (2010-2013), el seu sintetitzador digital MISS (2009) o la seva aproximació a la no-input-mixer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada