dijous, 19 de setembre del 2019

GRÀCIES A TOTHOM!!!!!!!!!






Des de l’Antic Forn de Vallcarca voldriem agraïr a tota la gent que va participar i ajudar en les Festes Populars de VKK 2019.🎉🙌🙏🙏

🍻🍗🌮Primer de tot, gràcies a tots i totes les voluntaries que van ajudar al muntatge, desmuntatge, darrera de la barra, al Marcelo, la Mara i la seva familia per la seva excel·lent barbacoa que ja té renom en el barri, a l’Esther i l’Almudena per als seus gustosos falafels!
🦋🐞🌼També voldriem agraïr a l’AFA Montseny per organitzar uns tallers creatius, a la Sonia que va pintar les cares dels més petits, a l’Spaghetti per la seva ludoteca i el seu entretingut espectacle, a la companyia Amarmadillo Teatro que ens van fer riure molt i a l’Aitor i la Núria per fer-nos passar una molt bona estona amb el Bingo musical!
🎤🎻🎸Donem les gracies a totes les bandes que van participar, als Laguna, Ered i Motörhits per una nit de metal memorable, a Marion, Tahirou i Stephane per al seu afroblues especial i espacial durant la barbacoa del dissabte migdia i per la seva companyia durant la resta del dia!
🥁🎺🎷Gràcies a l’orquestra Basarab, els Telewawachi Kilili i els Bakanoa que ens van fer moure els malucs fins a molt d’hora el diumenge!!
💦🌬🌧Donem també les gràcias a les bandes del diumenge, els Tablao Sur, els Kyabate i els Burning Shore, que van venir fins al barri peró malhauradament no van poder tocar degut a la pluja.
Tot i això están d’accord per fer aquest diumenge robat pel temps, més endavant… abans de nadal? A la primavera? Combinat amb el mural del Sendys i de la Turkesa que tampoc s’ha pogut fer? Ja us tindrem informats!!!

⚠️🎶📣Mentrestant, estem preparant la nova temporada del Forn, amb unes actuacions musicals ben especials i underground (cinema experimental amb música en directe, un “very special guest” desde Japó, música amb còdig en directe i una mica de funk soul electro). 🌿🧘‍♀️🌿🕉També tenim la matrícula oberta pels tallers de CNV, Ioga i Plantes medicinals, com sempre, les places son limitades!!
💆‍♀️☮️☯️I no ens oblidem de la vostra salut i benestar, no dubteu en agafar data amb els Terapeutes del Forn, massatges diversos, acupunctura, fisioteràpia i teràpia Gestalt.

VISCA VALLCARCA, VISCA LA VIDA DE BARRI!!😍🤩🤘



https://photos.app.goo.gl/dy69ttZkgTqVQYnr9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada