dimarts, 22 de juny del 2021

Tallers per adults: “Viure en plenitud”

activitats organitzades per l' Associació Fulles d'Alè

els DILLUNS: 

12 y 19 de juliol
9 y 23 d'agost
6 y 20 de septembre 

Horari:
de les 17:00 a les 18:00

Inversió:
Pack 2 sessions: 25€ 
1 sessió: 15€

Info i inscripcions a: 
www.fullesdale.org/contacto 
móvil: 717 77 21 15 (Pedro) 

✨Places limitades✨ 

Es necessari reconèixer i pal·liar els efectes nocius que els confinaments i el covid estan deixant. 
Estem vivint una nova realitat que no és fàcil de gestionar per ningú, i encara menys per les famílies en situació de vulnerabilitat. 

Per això, hem creat uns tallers vivencials on activarem tots aquells recursos i valors que tenim que recuperar i potenciar els efectes nocius que psicològica, emocional i conductualment poden haver quedat instal·lats. 

Volem que les persones de la nostra societat siguin més felices, es sentin lliures i plenes, segures de sí mateixes, que puguin identificar i gestionar les seves emocions de forma saludable, que puguin afrontar les seves pors, les angoixes i afrontar les adversitats que li presenta la vida amb resiliència. 

Es tracta de posar en marxa uns mecanismes interns per desenvolupar la creativitat, la sensibilitat, l’amor per mi i pels demés, treballar la intuïció i les relacions humanes a través del autoconeixement. 


Aquests tallers sempre es fan des de l’amor, el joc, el/la nen/a interior i la alegria. 
Es combinarà la part emocional, física i experimental. 

Volem crear entre tots i totes un espai proper, segur, participatiu, lliure i d’empatia per l’altra.


Treballarem: els valors personals, les emocions, l’autoestima, confiança, les cures, la comunicació i escolta activa, sensibilització, relacions humanes i apoderament; entre d’altres. 

Contingut: art teràpia, dansa conscient, meditació i mantres com a medi per treballar la gestió d’emocions, els valors i les cures. Tot experimentat a través del propi cos. 

Edat: persones de més de 18 anys. 

Grups: ens adaptem a la normativa actual de grups de treball. Adoptem tot el protocol necessari de seguretat i higiene pel covid-19 a totes les nostres activitats.  

Ens pots visitar a www.fullesdale.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada