dijous, 16 de novembre del 2023

Poesia, Noise, Experimentació Musical, Cinema, Performance... Experiments al Forn!!!

🗓️ Dissabte 18 de Novembre
🕢 a les 19:30h

EXPERIMENTS AL FORN
(Música Esperimental Multidisciplinar/Poesia/Visuals/Performance) 



COLI7
ORQUESTRACIONS DISSONANTS INTERNES vs JORDI HERAS FAUQUE
NUMUU Code


Moguts per l’activisme cultural lluny dels grans circuits, de petit format i perquè no n’hi ha prou de parlar de l’escena, sinó que aquesta s’ha de construir, des de La Náusea Rec. us proposem una trobada de manifestacions d’alt risc on es presentaran tres coccions experimentals de diferent paladar. Amb això pretenem generar consciència i interès sobre els territoris perifèrics de l’art apropant a l’espectador un tastet de la cultura contemporània més innovadora. 

L´espai, l´Antic Forn de Vallcarca, és un lloc emblemàtic a Barcelona i seu de l´Associació Ecos, una associació dedicada a la promoció de la cultura des del 2012 amb qui La Náusea Rec. manté una estreta relació des de fa més d’una dècada. 

Coli7 
aka Blas Martínez, és productor de música electrònica i DJ, cantant i compositor de Hip-Hop i de Rap, a més d'un experimentador que busseja a les profunditats sonores més fosques i abstractes del drone i el noise. És creador del segell Spasmodic Poi-Sound especialitzat en Drum & Bass (NeuroFunk) i Techno. Format al conservatori d'Aracena va arribar a treballar amb Leo Bassi. Entre els anys 90 i la primera dècada dels 2000 va treballar per als segells Maledictis i La Totem. La seva experimentació se centra en l'ocupació i l'explotació de les Groove Box de Rolan fins al límit de les possibilitats. Va començar a Andalusia amb la investigació de la Rolan MC-303, i va continuar la feina amb la Rolan MC-505 quan la seva residència a Catalunya. 
També ha experimentat molt amb la Rolan MC-909. El seu treball experimental és present en diversos recopilatoris. Ens presenta una sessió de drone/noise tot esprement la mítica groovebox MC-505 de Roland, que és una combinació de seqüenciador MIDI amb sintetitzador, caixa de ritmes i arpegiador. Va ser molt usada a finals del 90’ per artistes com Beck, New Order o Prodigy entre d’altres.

Orquestracions Dissonants Internes 
mantenen una lluita activa en el món de la música experimental vinculada al fenomen poètic i visual. Els interessa la fusió interdisciplinària que uneix tant el treball de remodelació efectuat amb el llenguatge, el metafòric de la imatge, i l'executat amb les noves músiques, tots tres dirigits a aconseguir un conjunt coherent intensificador i complementari. Dins el seu projecte global La set ferotge de les parpelles que dona nom a un conjunt de peces sonores, composicions de videoart, enregistraments d’àudio i poemes, presenten la banda sonora en directe del seu curt Enginy, amb la col·laboració d’en Jordi Heras.


En aquesta ocasió Orquestracions Dissonants Internes col·laboraran amb:
 
Jordi Heras Fauque 
Jordi Heras Fauque ha surfejat per molts projectes d'estils dispars, des de rock clàssic fins a garatge, punk, psicodèlia o fins i tot black metall, cosa que es nota a les seves eclèctiques composicions. En el seu esdevenir musical ressonen noms com HOR, Eyaculación Post Mortem o Màgia Roja. El 2015 va fundar el segell de dadà/experimental/noise i d'enregistraments de camp anomenat HAM RECORDS, que més tard acabaria fusionant-se amb el projecte de Gabriel Pereira Spurr per formar Hamfuggi Records.


NUUMU Code
és un grup creat l’any 2019, d'improvisació i performance, que inclou ex-membres de OME Acústic, Zero de Conducta, D.O.S., La Propiedad es un Robo o Els Camps del Cinabri entre d’altres. Es caracteritzen per ser multidisciplinaris: música, poesia, vídeo, fotografia, danses rituals i performance, segons convingui a cada situació. Musicalment la base és la improvisació lliure. Els textos recitats barregen les improvisacions amb poemes propis i amb poemes d’autors escollits pels membres del grup. Treballen la poesia convencional, la poesia fonètica i avantguardista, a més de textos en llengua comanxe. Nuumu és com s’anomenen a si mateixos en la seva llengua els indígenes americans Comanxes. Code fa referència al codi xifrat fet servir per l’exèrcit americà a la segona guerra mundial, que no era altra cosa que la llengua comanxe. 



Entradas: 6

 Més Info: ecosbcn@gmail.com 


#anticfornv #Vallcarca #Barcelona #concerts #Visuals #SomCultura #MusicaEnViu #SomBarri #O.D.I. #Drone #música #livemusic #Poesia #JordiHeras #Experimental #ElectroAcustica #NumuuCode #Coli7 #LaNauseaRec #Performance #Noise #VideoArt

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada