dijous, 19 de setembre del 2013

***BIODANSA***

Una tècnica que utilitza el moviment i la música per millorar la salut física, psíquica i emocional

Amb la Natalia Tosco,
Facilitadora del sistema de Biodansa Rolando Toro (International Biocentric Foundation)
Contacte: 616838606
Info: barcelonabiodanza@gmail.com
https://www.facebook.com/biodanza.barcelona


Dilluns de 19:30 a 21:30 hores

Places limitades - Confirmar assistencia!
Contribució mensual: 35€/40€
Primera classe de prova gratuïta per nouvinguts/des.
Cal fer-se soci/ sòcia




TALLER DE BIODANSA I DESENVOLUPAMENT HUMÀ


SOM EL NOSTRE COS, una unitat on el psíquic, el mental i l'emocional funcionen relacionats entre si, en una sort de dansa de l'harmonia que hem de cuidar per poder desplegar els nostres recursos infinits.

L'ésser humà té la necessitat de triar constantment QUÈ FER AMB LA SEVA EXISTÈNCIA, en un context que no sempre possibilita el seu desenvolupament i el seu equilibri bio-psico-emocional. Les tensions quotidianes afavoreixen l'aparició de les anomenades ‘malalties de la civilització’ com l’estrès crònic, la depressió, l’ansietat, les fòbies, les addiccions (als estimulants, als psicofàrmacs, al joc, al treball, a les relacions afectives disfuncionals, etc.), només per enumerar algunes formes de patiments individuals i socials.


Què és Biodansa?

La BIODANSA és un sistema que propicia la integració humana, la renovació orgànica, la reeducació afectiva i la rehabilitació existencial.

La proposta és iniciar un procés d'integració i evolució personal, una trobada amb un/a mateix/a, amb la saviesa interior, per descobrir nous i RESILIENTS* sentits a la vida. Obrir canals d'expressió a les nostres capacitats vivencials innates, als nostres potencials genètics (vitalitat, afectivitat, sexualitat, creativitat i transcendència) a través de vivències integradores promogudes per la música, el cant, el moviment i situacions de trobada en grup. En altres paraules, és donar-se la possibilitat de modificar les maneres d'afrontar el quotidià, i tot i l'adversitat, recuperar la capacitat de gaudir, l'alegria de viure i l'harmonia amb un mateix i el seu entorn.

*Resilient ve de resiliència: Capacitat de l'individu per afrontar amb èxit una situació desfavorable o de risc, i per a recuperar-se, adaptar-se i desenvolupar-se positivament davant les circumstàncies adverses.

Qui pot fer Biodansa?

No es necessiten coneixements previs de dansa, ni de ball. Totes les persones, sense límits d'edat ni condició, que desitgin millorar la seva qualitat de vida reforçant les capacitats existents per:

- expandir la seva condició creativa,
- afavorir un procés de desenvolupament personal,
- abordar situacions problemàtiques per a la seva transformació,
- trobar un equilibri entre el pensament, l'acció i les emocions,
- complementar el tractament que realitzen, aquells/es que sofreixen un període de malaltia, i potenciar les seves capacitats de salut.


Quan fer Biodansa?

Quan s'ha decidit la persona a assumir el que un/a és, acceptant les seves llums i les seves ombres, amb la intenció de produir canvis.

Quan, durant o després d'un tractament terapèutic o psicoterapèutic, es requereixi dinamitzar processos estabilitzants.

Quan les pròpies experiències requereixin la seva posada en acció.

Quan es vulgui trencar amb estereotips, prejudicis, dissociacions, etc. que obstaculitzen el desenvolupament personal..


Com fer Biodansa?

Amb objectius clars d'evolució en una o diverses línies de vivència (vitalitat, afectivitat, creativitat, sexualitat, transcendència); amb la decisió sincera i el coratge d'enfrontar les dificultats personals, redescobrint les possibilitats i els recursos que un/a posseeix per traslladar-les (amb honestedat i compromís) i involucrar-se en un procés afectiu, lúdic i plaent.


Per què fer Biodansa?

Per crear un espai grupal nutricional, solidari, no competitiu, que ens aculli i contingui, on -a través d'una tasca progressiva i acumulativa- produïm transformacions internes que es transfereixin a la vida quotidiana, a la família, al meu espai laboral, a la comunitat.


Modalitat: 
Sessió grupal de 2 hores de durada per setmana; en grups mixts sense límit d'edat. No és necessari tenir coneixements de dansa, aptituds per al moviment ni per a l'activitat física.

Es prega, si és possible, sol•licitar entrevista prèvia per a l'inici d'activitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada